Heimotapaaminen 13.2.2016 Helsingissä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuokkiniemen Selvanaa keväällä 2015, kuvaaja Sari Heimonen

Seuran perinteinen Heimotapaaminen järjestetään Helsingissä lauantaina 13. helmikuuta 2016 klo 14 tutussa paikassa Karjalan Sivistysseuran huoneistossa Katajanokalla Luotsikatu 9 D. 

Esitelmöitsijänä on Helsingin Yliopiston folkloristiikan professori  Lotte Tarkka, esitelmän aihe Maailmojen rajalla: Smötkyn Riiko. Prof. Tarkka on syvällisesti perehtynyt  Vuokkiniemen alueen kalevalamittaiseen runouteen ja julkaissut mm. teoksen Rajarahvaan laulu. Tutkimus Vuokkiniemen kalevalamittaisesta runokulttuurista 1821-1921.

Piirakka- ja tsaiju/kohvipöytä on katettu ja pakinan lomassa pidetään myös arpajaiset, joissa palkintona on mm. ensi kesän matka Iljan päivän pruasniekkaan.

Jos sinulla on Vuokkiniemeen tai vuokkiniemeläisiin liittyviä vanhoja valokuvia, ota niitä mukaan, katsellaan yhdessä. Ehkä saamme selville jotain uutta, esim. tunnistamme tuntemattomia henkilöitä.

Tervetuloa joukolla kuuntelemaan mielenkiintoista esitelmää ja kiinnostavia starinoita. Myös sukulaisesi ja ystäväsi ovat tervetulleita heimotapaamiseemme.

 

Mainokset
%d bloggers like this: