Liity jäseneksi

wp_20170107_018

Vuokkiniemi-Seura edesauttaa mm. Vuokkiniemessä Karjalan kielen vienankarjalan murteen säilymistä mm. jakamalla vuosittain stipendejä koululaisille, hyvästä vienankarjalan opinnoista. Seura tukee taloudellisesti erilaisia projekteja sekä vuosittain tuetaan myös Vuokkiniemen vanhainkotia. Vuonna 2017 seura oli tukemassa Vuokkiniemi Kulttuuripääkaupunki 2017 toimintaa monin eri tavoin.

Lisäksi seura aktiivisesti tähtää kestävään kehitykseen alueella tukemalla kylän elämää eri tavoin. Vuokkiniemi on näiden pienten kylien keskuskylä ja jos kylä ei menesty, eivät tule menestymään myöskään ympärillä olevat pienemmät kylät. Lisäksi ilman vuokkiniemeläisiä ja sen lähikylän runonlaulajia ei olisi Kalevalakaan sellaisessa muodossa ja laajuudessa kuin se meillä tänään on Suomen kansalliseepoksena.

Vuosikokous 2015 Kajaanissa päätti, että Vuokkiniemi-Seuran jäsenmaksu on 15 €, joka siis maksetaan vuosittain. Sen voi maksaa seuran tilille FI23 1095 3006 1045 64 (NDEAFIHH).

Ota yhteyttä jäsensihteeriimme Ritva Rajander-Juustiin sähköpostiosoite: vuokkiniemi.seura@gmail.com

Lähetä hänelle seuraavat tiedot itsestäsi

  • Nimi
  • Kotiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumerosi

Toivomme mahdollisimman monen tukevan seuramme toimintaa maksamalla jäsenmaksun. Seuralla on tehtäviä, joista aiheutuu kustannuksia.  Seuran hallitukselle ei makseta kokouspalkkioita, ainoastaan kokousten matkakuluihin osallistutaan tarvittaessa. Postikulut ovat merkittävä menoerä seuralle, joten mikäli voitte käyttää sähköpostia esim. jäsenkirjeen lukemiseen, niin ilmoittakaa sähköpostiosoite puheenjohtajalle tai hallituksen jäsenille.

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: